Σαλίνο: «Είμαι πάντα έτοιμος» (gTV)

Σαλίνο: «Είμαι πάντα έτοιμος» (gTV)

Σαλίνο: «Είμαι πάντα έτοιμος» (gTV)

Ο Λεάντρο Σαλίνο δήλωσε έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνει η ομάδα του συγκριτικά με το ματς του πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί, φέρνει τον Σαλίνο στην 11άδα κι ο Βραζιλιάνος δηλώνει έτοιμος για τον τελικό. Παράλληλα, λέει ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να μπει πολύ επιθετικά στο ματς και να προσέξει την ΑΕΚ, που είναι γρήγορη ομάδα από το κέντρο και μπροστά.

«Είμαι καλά, νιώθω καλά και ήρεμος. Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, δυστυχώς ο Ομάρ είναι εκτός, χτύπησε χθες στην προπόνηση και έχουμε όλοι στεναχωρηθεί γι αυτό, αλλά είμαστε έτοιμοι όλοι για το καλύτερο», είπε αρχικά.

Για το ότι ήταν συμπαίκτης με τον Μπαρμπόσα στην Μπράγκα:

«Ναι είναι αλήθεια, τον ξέρω πολύ καλά, ήμασταν συμπαίκτες και έχουμε πολύ καλή σχέση. Ο καθένας όμως κοιτάζει την ομάδα του, είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης όπως επικίνδυνη είναι η ΑΕΚ ως ομάδας αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι».

Για το ότι το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο:

«Είναι άσχημο και πολύ δυσάρεστο που δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Για μένα και για όλους είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε μπροστά στον κόσμο και στις οικογένειες μας αλλά είναι ένα ντέρμπι, ένα μεγάλο ματς και εμείς θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να επηρεάσει τίποτα».

Τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός συγκριτικά με το ματς πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα;

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ επιθετικά και να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ γρήγορη στο επιθετικό της κομμάτι, εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι για ακόμη μια φορά. Είμαστε Ολυμπιακός και θα πρέπει να έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εικόνα και φυσικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το ματς στο ΟΑΚΑ διότι ήταν πολύ διαφορετικό και είχαμε χάσει από ένα πέναλτι».

Best of internet