«Τα εγκλήματα παραγράφονται μόνο αν τα ξεχνάς»

Νίκος Ρόλλας
«Τα εγκλήματα παραγράφονται μόνο αν τα ξεχνάς»

bet365

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής τις δηλώσεις του Στράτου Παπουτσέλη για το πέναλτι-ανακάλυψη που είχε δώσει στο ντέρμπι του 1997.

Η συνέντευξη του Στράτου Παπουτσέλη περίπου 20 χρόνια από εκείνο το πέναλτι-φάντασμα που είχε δώσει στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της σεζόν 1996-1997, προκάλεσε το σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ...

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γαρρής έγραψε στο Facebook...

«Μετά από 20 χρόνια ο τύπος που έβαλε τη σφραγίδα του στο πρώτο αίμα της παράγκας του Θωμά θυμήθηκε να παραδεχθεί ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που έκρινε το ντέρμπι στο Φάληρο. Και φυσικά «αποκάλυψε» τι ομάδα υποστηρίζει από μικρός. Τα εγκλήματα παραγράφονται μόνο όταν χαθούν από τη μνήμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα