«Ψηφίζει» Ζιντάν ο Κριστιάνο

«Ψηφίζει» Ζιντάν ο Κριστιάνο

«Ψηφίζει» Ζιντάν ο Κριστιάνο

bet365

Την ευχή του να συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν και τις επόμενες σεζόν, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος αστέρας που επανήλθε στα πλάνα του προπονητή του, αλλά έδειξε... έξω απ' τα νερά του στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», εξύμνησε τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη δουλειά που έχει κάνει ο Γάλλος από τη στιγμή που ανέλαβε το «τιμόνι» στη θέση του Ράφα Μπενίτεθ.

«Κάνει εκπληκτική δουλειά. Μας βοηθάει πολύ και προσπαθούμε κι εμείς όλοι να τον βοηθάμε. Τον θαυμάζω και ως προπονητή και ως άνθρωπο. Μακάρι να συνεχίσει στον πάγκο μας και μετά τη φετινή σεζόν. Είναι ταπεινός άνθρωπος και όλοι τον στηρίξαμε από την πρώτη του ημέρα. Το γεγονός πως μας ακούει και δέχεται τις απόψεις μας, έχει φέρει αποτέλεσμα» είπε ο «CR7».

Το You’ll never walk Alone θα δονεί την ατμόσφαιρα του Ανφιλντ, όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι έτοιμο για την υπέρβαση! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα