Μπέιλ: «Θέλω και δεύτερο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπέιλ: «Θέλω και δεύτερο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπέιλ: «Θέλω και δεύτερο Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ένας από τους μεγάλους στόχους που είχε θέσει όταν μετακόμισε στη Ρεάλ ήταν να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει την ευκαιρία να πάρει και δεύτερη φορά το τρόπαιο!

Ο Ουαλός ήταν εκείνος από τα πόδια του οποίου έφυγε η μπάλα στο γκολ της «βασίλισσας» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, το 1-0 διαμορφώθηκε από τον Φερνάντο που έβαλε την κόντρα στην προσπάθεια του πρώην άσου της Τότεναμ.

«Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ... Σημασία έχει που πετύχαμε το σκοπό μας και πήραμε τη νίκη για να περάσουμε στον τελικό. Στα ημιτελικά ποτέ δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια και δεν γίνεται να πάρεις μια άνετη πρόκριση. Μπορούσαμε βέβαια να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά αφού δεν δεχθήκαμε κάποιο, τότε μας αρκούσε και το ένα» είπε ο Μπέιλ, για να προσθέσει:

Θα κατακτήσει η Ρεάλ,κόντρα στη συμπολίτισσα Ατλέτικο, ένα ακόμη UEFA Champions League; Στο 1.75 προσφέρεται στη Vistabet αυτή η επιλογή.

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να έρθω στη Ρεάλ ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον έχω την ευκαιρία να το κάνω για δεύτερη φορά. Πλέον αισθάνομαι πιο ώριμος και πολύ πιο καλά στην ομάδα. Πάντοτε το ξεκίνημα είναι δύσκολο σε οτιδήποτε καινούριο, αλλά νιώθω ότι βελτιώνομαι συνεχώς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα