«Ψάχνεται» για Φλαμινί ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
«Ψάχνεται» για Φλαμινί ο Παναθηναϊκός!

bet365

Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκός ο 32χρονος αμυντικός μέσος της Άρσεναλ, με την περίπτωσή του να έχει πολλές δυσκολίες...

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει, με τους «πράσινους», να ψάχνουν πρώτα απ' όλα τον αντικαταστάτη του Μάικλ Εσιέν που πέρασε και δεν... ακούμπησε στο «τριφύλλι». Ο Αντρέα Στραματσόνι, θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι ο βασικός πυλώνας της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Σε αυτό το πλάνο λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Goal», στη λίστα βρίσκεται και ο Ματιέ Φλαμινί. Ο αμυντικός μέσος της Άρσεναλ, προτάθηκε στο «τριφύλλι» και η περίπτωσή του εξετάζεται. Ο 32χρονος άσος, δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο έχοντας 24 συμμετοχές φέτος, φαίνεται πως ακόμα μπορεί να βοηθήσει πραγματικά μια ομάδα.

Με δεδομένο λοιπόν, πως δεν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ, ήδη εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτές είναι μόνο από το MLS με τον διεθνή Γάλλο να μην... τρελαίνεται με την προοπτική να βρεθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έτσι, στον Παναθηναϊκό αφού μελετήσουν προσεκτικά την περίπτωση αυτή δεν αποκλείεται να έρθουν και σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα, στην Αγγλία το βράδυ της Τετάρτης τόνιζαν πως σημαντικό ρόλο στο «πράσινο» αυτό ενδιαφέρον έχει παίξει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και στην Αγγλία τόνιζαν πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Φλαμινί από την κοινή θητεία τους στην Αρσεναλ και πως θεωρεί ότι ακόμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Φυσικά, οι απαιτήσεις του Γάλλου είναι υψηλές, ωστόσο όσο δεν βρίσκει κάτι που πραγματικά να τον... γεμίζει, τότε δεν αποκλείεται αυτές να πέσουν και να γίνει ακόμα πιο προσιτός για το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα