Πελεγκρίνι: «Έπρεπε να κριθεί στα πέναλτι»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Έπρεπε να κριθεί στα πέναλτι»

bet365

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μάνουελ Πελεγκρίνι από την ήττα και τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η πρόκριση έπρεπε να κριθεί στα πέναλτι.

Αναλυτικά:

«Είμαι απογοητευμένος, γιατί ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες. Δεν αξίζαμε την ήττα, όπως και η Ρεάλ. Όπως και δεν άξιζε κανείς τη νίκη. Το πιο δίκαιο θα ήταν να πάει η πρόκριση στα πέναλτι. Καμία ομάδα από τις δύο δεν έκανε τη διαφορά με την απόδοσή της»

Για το που κρίθηκε το ματς: «Δυστυχώς για μας δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, ενώ δεν είναι ό,τι καλύτερο να χάνεις τον βασικό σου στόπερ στο πρώτο μέρος. Πάντως δεν πιστεύω πως είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν στη δημιουργία, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πάντως δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δούλεψαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα