Ζιντάν: «Ενωμένοι για το 11ο!»

Ζιντάν: «Ενωμένοι για το 11ο!»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Ενωμένοι για το 11ο!»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν πανευτυχής με την πρόκριση στον τελικό, ήδη έχει στο μυαλό του το 11ο, ενώ τόνισε πως είναι 50-50 ο τελικός με την Ατλέτικο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στον τελικό δεν υπάρχει φαβορί, είναι 50-50. Σήμερα είναι μία μέρα που πρέπει να απολαύσουμε όλοι μαζί τη στιγμή, αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Σίγουρα ονειρεύομαι να κατακτήσουμε το ενδέκατο τρόπαιο, αλλά τώρα χαιρόμαστε για την πρόκριση στον τελικό. Ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα. Πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Στις 28 Μαΐου αναμένεται ένα δύσκολο, πολύπλοκο και σημαντικό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή, αυτό είναι που έχουμε»

Για το ματς με την Σίτι: «Υποφέραμε ως το τέλος. Ο κόσμος μας στήριξε όσο ποτέ στο Μπερναμπέου. Είμαι χαρούμενος με ό,τι συμβαίνει σήμερα. Όχι για τον εαυτό μου. Άλλωστε μιλάμε για συλλογική δουλειά. Είμαι χαρούμενος κυρίως για τους παίκτες μου. Ήταν καταπληκτικοί. Νιώθω περηφάνια που είμαι προπονητής σε αυτό το μεγάλο κλαμπ και συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά είναι ένας ημιτελικός και θέλαμε πολύ να προκριθούμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα