Με Ράνο η Ξάνθη

Με Ράνο η Ξάνθη

bet365

Με τον Αντώνη Ράνο να δίνει το παρών, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης.

Έναν παλιό τους γνώριμο είχαν την ευκαιρία να δουν στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Ο λόγος για τον Αντώνη Ράνο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Άρη Λεμεσού έχοντας πετύχει 8 γκολ, τα οποία βοήθησαν την ομάδα του να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του κυπριακού πρωταθλήματος στην έβδομη θέση και να παίξει στα μπαράζ.

Πριν ξεκινήσουν αυτά, λοιπόν, είχε την ευκαιρία να μεταβεί στην ακριτική πόλη, να παρακολουθήσει την προπόνηση της Σκόντα, όπου ανήκει, και να μιλήσε με πρώην συμπαίκτες του και φίλους.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή ήταν η πρώτη προπόνηση των Θρακιωτών μετά το Πάσχα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Έτσι, η Σκόντα μπήκε στο τελικό στάδιο των προπονήσεων για τη φετινή σεζόν, ενώ υπάρχουν και τα δύο φιλικά με τον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα