Εξελίξεις άμεσα στη Βέροια

Εξελίξεις άμεσα στη Βέροια

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε αυτή την εβδομάδα στη Βέροια, όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και στο διοικητικό.

Εξελίξεις άμεσα στη Βέροια

Με την επιστροφή της Βέροιας σε προπονητικούς ρυθμούς, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και με τους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Εξ' αυτών υπάρχε κλίμα ανανέωσης για τον Καντιμοίρη, ενώ ο Βεργώνης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη «βασίλισσα του Βορρά» και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει δώσει θετική εισήγηση για τους Άρτσε, Σιόντη, Μαλόν.

Οι συζητήσεις με όλους θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά τις επόμενες ημέρες και από την ΠΑΕ λένε πως θα έχουμε εξελίξεις αυτή και την επόμενη εβδομάδα και ότι θα έχουν τελειώσει όλα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Ωστόσο, κάποιοι περιμένουν και τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, αφού ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου της Ημαθίας. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα δίχως να επιβεβαιώνεται κάτι αυτή τη στιγμή από την ομάδα.

Best of internet