Τα γυρίζει ο Χούμελς!

Gazzetta team
Τα γυρίζει ο Χούμελς!

bet365

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση-βόμβα της Ντόρτμουντ για το ότι θέλει να πάει στην Μπάγερν, ο Ματς Χούμελς δήλωσε ότι όλα είναι ανοικτά.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, πρωταθλητής δύο φορές με την BvB και με την Εθνική Γερμανίας, ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην Μπάγερν Μονάχου, όμως έγινε ένας από τους κορυφαίους στην Ντόρτμουντ υπό τις οδηγίες του Γίργκεν Κλοπ. Το κλαμπ της Βεστφαλίας πριν μερικές μέρες γνωστοποίησε μέσω του site την επιθυμία του να επιστρέψει στους Βαυαρούς, με αποτέλεσμα οι οπαδοί στο ματς με την Βόλφσμπουργκ να αποδοκιμάσουν και να σηκώσουν πανό εναντίον του. Οπως προκύπτει όμως από δήλωση που κυκλοφορεί στα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Χούμελς, δεν είναι κάθετος σε παραμονή στην Μπορούσια και αφήνει τα πάντα ανοικτά για το μέλλον. «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Ολα είναι πιθανά. Αυτή η κωλο-ανακοίνωση δημιούργησε λανθασμένη εντύπωση».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί πλέον το βασικό στόχο της σεζόν για την Ντόρτμουντ. Στο 3.80 προσφέρει η Mybet τη νίκη των Βεστφαλών επί της Μπάγερν στον τελικό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα