Μόνο οι υπογραφές για Στάθη και Αστέρα

Μόνο οι υπογραφές για Στάθη και Αστέρα

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης Στάθης είναι πια πολύ κοντά στο να κλείσει στον Αστέρα Τρίπολης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την στιγμή που ο Γιάννης Στάθης δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τον Λεβαδειακό ήταν θέμα χρόνου να κλείσει σε άλλη ομάδα. Οι πληροφορίες τον θέλουν να υπογράφει άμεσα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα τα σενάρια, οι φήμες και πληροφορίες για deal με τους Αρκάδες υπήρχαν από την στιγμή που οι Βοιωτοί είχαν ανακοινώσει πως δεν θα είναι στο ρόστερ τους και του χρόνου.

Ο Στάθης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και το μόνο που απομένει είναι οι... τζίφρες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα