Ο 8χρονος Σαββάρης υπέγραψε στην Κρίσταλ Πάλας! (vids)

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ WONDERKID ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Ο 8χρονος Σαββάρης υπέγραψε στην Κρίσταλ Πάλας! (vids)

Ο 8χρονος Σαββάρης υπέγραψε στην Κρίσταλ Πάλας! (vids)

Ο Ορλάντο Σαββάρης, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα παγκοσμίως στην ηλικία του υπέγραψε συμβόλαιο με την U-9 της Κρίσταλ Πάλας!  

Ο 8χρονος Ορλάντο Σαββάρης θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης σε αυτή την ηλικία. Γεννημένος στην Αυστραλία, από Ελληνολιβανέζο πατέρα και Βραζιλιανοαυστραλή μητέρα, ο Σαββάρης βάζει τις βάσεις για μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στην Αγγλία.

Στην παρούσα φάση αγωνίζεται στο Βόρειο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας. Η είδηση είναι πως η αγγλική ομάδα του πρόσφερε συμβόλαιο για την σεζόν 2016/17!

Ο Άμπι Σαββάρης, πατέρας του Ορλάντο είχε αποκαλύψει ενδιαφέρον από συλλόγους όπως οι Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Παρά την πολιορκία από αγγλικούς συλλόγους και όχι μόνο, η οικογένεια Σαββάρη δηλώνει ικανοποιημένη από την παραμονή του Έλληνα wonderkid στην Κρίσταν Πάλας.

«Με το που πήγαμε στην Κρίσταλ Πάλας, αμέσως νιώσαμε πολύ ευχάριστα από τον τρόπο που μας υποδέχθηκαν. Ήταν μία απόδειξη για το πόσο ήθελε ο σύλλογος τον Ορλάντο.

 

Συνέχισαν να δείχνουν πόσο τον εμπιστεύονται τοποθετώντας γυμναστές που ασχολούνταν με την πρόοδο του αλλά και δουλεύοντας μαζί του για να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής.

Επίσης τον έβαλαν να παίξει με μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά κάτι που δείχνει πόσο τον πιστεύουν», τόνισε στην εφημερίδα Νέος Κόσμος της Αυστραλίας, ο Άμπι Σαββάρης εξηγώντας γιατί δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κρίσταλ Πάλας.

Δείτε τον Σαββάρη εν δράσει...

West Ham United FC Tournament U7s

Best of internet