Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Μαδρίτη

Gazzetta team
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Μαδρίτη

bet365

Μεγάλο ματς στη Μαδρίτη, όπου Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Η Ατλέτικο περιμένει στον τελικό του Champions League μία εκ των Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι Μερένγκες υποδέχονται τους πολίτες στην Μαδρίτη και στις 23 φορές, που η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη 0-0 στο πρώτο ματς, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στις 22 από αυτές. Συν ότι είναι αήττητη απέναντι σε αγγλικές ομάδες στα τελευταία 9 παιχνίδια.

Θα βρείτε τον άσο στο 1,45 στη Sportingbet.gr, ενώ την πρόκριση της βασίλισσας στο 1,40. Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων, το καλύτερο αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση, έχοντας μόλις 1 ήττα φέτος εκτός έδρας. Η διπλή ευκαιρία Χ2 πληρώνει 2,60. Οι Μαδριλένοι έχουν παίξει φέτος 5 φορές στην έδρα τους για το Champions League και ακόμη δεν έχουν δεχθεί γκολ! Το N/G είναι στο 1,909.

Από εκεί και πέρα, την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δυο τους στην Μαδρίτη το 2012, η Ρεάλ είχε κερδίσει με 3-2 με 2 γκολ στο τέλος, με το over να πληρώνει 1,666. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι πανέτοιμος για την ρεβάνς και μπορείτε να ποντάρετε στο 3,80 ότι θα πετύχει το πρώτο γκολ και στο 1,65 ότι θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Τέλος, στους 5 τελευταίους επαναληπτικούς της Ρεάλ για τα πλέι οφ είχαμε περισσότερα από 10,5 κόρνερ. Θα βρείτε την επιλογή για περισσότερα από 11,5 στο 2,00 στη Sportingbet.gr.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα