Μανιάτης: «Επιστρέφω στον Ολυμπιακό»

Μανιάτης: «Επιστρέφω στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μανιάτης: «Επιστρέφω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε «ξεχωριστή» την εμπειρία του στο Βέλγιο.

Ο Χρήστος Χολίδης ήταν φιλοξενούμενος στο «Μπράβο Ρούλα» κι ο κουμπάρος του, Γιάννης Μανιάτης, του έκανε έκπληξη. Σε ερώτηση που του έκανε ο γνωστός τραγουδιστής για το αν θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ναι, θα γυρίσω. Το καλοκαίρι γυρίζω στον Ολυμπιακό», είπε ο 29χρονος μέσος, ο οποίος ήδη είναι στο Ρέντη και προπονείται.

Για την εμπειρία του στο Βέλγιο, τόνισε: «Ήταν κάτι ξεχωριστό. Αν και άργησα, πήγα στα 29 μου στο εξωτερικό. Εζησα ξεχωριστές στιγμές. Απόλαυσα το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο. Κατάφερα και πήρα ακόμη έναν τίτλο. Ευχαριστήθηκα το ποδόσφαιρο γιατί εκεί είναι μια γιορτή. Δυστυχώς εδώ δεν έχουμε αλλάξει σε πολλά πράγματα. Στο εξωτερικό είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Θα κάνει το νταμπλ ο Ολυμπιακός; Σε απόδοση 1.35 στην Casino Rio Bet να πάρουν το Κύπελλο Ελλάδας οι «ερυθρόλευκοι».

Όσο για το πόσο του στάθηκαν από τον Ολυμπιακό στον τραυματισμό του που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης είπε: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ο κ. Μαρινάκης, και όλη η ομάδα. Με βοήθησαν, με στήριξαν, μου ανανέωσαν το συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια γιατί μου έδειξαν ότι με αγαπάνε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα