Τα είπαν ΑΕΚ και Αρουαμπαρένα!

Τα είπαν ΑΕΚ και Αρουαμπαρένα!

Τα είπαν ΑΕΚ και Αρουαμπαρένα!

bet365

Έγινε η συνάντηση του Ντε Μπαρτόλο με τον Αργεντινό τεχνικό, που είναι θετικός για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και πλέον... περιμένει!

Όπως ήταν γνωστό κι είχατε διαβάσει (και) στο gazzetta.gr, ένας από τους στόχους της ΑΕΚ για να αποτελέσει τον διάδοχο του Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ είναι ο Μάρτιν Αρουαμπαρενα...

Ο σκαούτερ της Ένωσης και συνυπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας (μαζί με τους Μπαγεβιτς και Μιλοβανοβιτς) βρίσκεται στην Αργεντινή, μίλησε με τον πρώην άσο της ΑΕΚ και του παρουσίασε το πρότζεκτ του συλλόγου. Οι δύο Αργεντινοί συζητήσαν για όλα όσα αφορούν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, ανέλυσαν τα "θέλω" τους και κατ' αρχήν υπάρχει θετική άποψη.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο ο Αρουαμπαρενα δεν... παίζει μόνος του και ο Μπαρτολο δεν αποφασίζει (επίσης) μόνος του για τον επόμενο κόουτς της ΑΕΚ. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι η Ένωση έχει πάντα στις βασικές υποψηφιότητες τον Αργεντινό προπονητή, αλλά η απόφαση θα ληφθεί (λογικά) με την επιστροφή του Μπαρτόλο στην Ελλάδα και αφού παρουσιάσει τα δεδομένα της υπόθεσης στη διοίκηση για να αποφασίσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα