Πελεγκρίνι: «Στόχος μας ο τελικός»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Στόχος μας ο τελικός»

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Bernabéu στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League, με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι να ξεκαθαρίζει πως οι «Πολίτες» στοχεύουν αποκλειστικά στην πρόκριση στον τελικό.

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Champions League βρίσκεται στη Μαδρίτη η Μάντσεστερ Σίτι ενόψει τη ρεβάνς της Τετάρτης (4/5) με τη Ρεάλ , όπως τόνισε ο τεχνικός των «Πολιτών», Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Θα κατακτήσει το φετινό Champions League η Μάντσεστερ Σίτι; Σε απόδοση 7.00 στην Mybet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

«O στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του ο σύλλογος. Έχουμε απόλυτη πίστη στις ικανότητες μας και ελπίζουμε να το αποδείξουμε και με την εικόνα μας στο γήπεδο. Είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία για 'μένα να επιστρέφω στο Bernabéu. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τη Μαδρίτη. Η πίεση που δημιουργεί ο κόσμος στον αντίπαλο είναι μεγάλη πάντα, όμως νομίζω πως η ομάδα μας έχει την προσωπικότητα να ανταπεξέλθει», ανέφερε αρχικά ο Χιλιανός τεχνικός στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου και συνέχισε:

«Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία φτάνοντας στον τελικό, όμως για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αρκετά στο ματς του Μάντσεστερ, όμως συνολικά δεν βρεθήκαμε σε καλό βράδυ. Αύριο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την κατοχή και να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό. Τα σπουδαία παιχνίδια κρίνονται από τους σπουδαίους παίκτες, όπως Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παλέψουμε ως σύνολο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα