ΠΑΟΚ: Τελική πρόβα με Πίριν (vid)

ΠΑΟΚ: Τελική πρόβα με Πίριν (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τελική πρόβα με Πίριν (vid)

bet365

Την ευκαιρία να δει σε τί κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων για τα play offs θα έχει ο Βλάνταν Ίβιτς στο φιλικό με την Πίριν

Αγωνιστική πρόβα για τα Play Offs έχει την Τετάρτη (4/5) ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα.Η προπόνηση της Τρίτης (3/5) λοιπόν είχε χαρακτήρα προετοιμασίας για τον αγώνα και αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση. Μία εβδομάδα πριν τη σέντρα του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει την έκβαση της σεζόν, ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει το σημείο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του δεδομένου ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας ήταν στις 17 Απριλίου. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Μάριν Λέοβατς συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα, η πορεία της αποθεραπείας τους εξελίσσεται ομαλά και τις επόμενες μέρες θ’ αρχίσουν ν’ ανεβάζουν ρυθμούς επιβάρυνσης πριν την επιστροφή τους στο κανονικό πρόγραμμα. Η αναμέτρηση με την Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα