Αστέρας και Ατρόμητος για Μπουκουβάλα

Αστέρας και Ατρόμητος για Μπουκουβάλα

bet365

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης.

Στον Ηρακλή καλούνται να διαχειριστούν μια κατάσταση δύσκολη το επόμενο διάστημα, από την στιγμή που η ΠΑΕ πολύ δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση. Δεν είναι μόνο το όνομα του Απόστολου Βέλλιου που παίζει και θα παίξει δυνατά για τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες που θα «χτυπήσουν» την πόρτα του Ηρακλή για ποδοσφαιριστές, όπως είναι η περίπτωση του Μιχάλη Μπουκουβάλα. Ο 28χρονος αμυντικός του Ηρακλή ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί οι «κυανόλευκοι» να πραγματοποίησαν μια μέτρια ποδοσφαιρική χρονιά, όμως ο ίδιος ήταν από τους στυλοβάτες της άμυνας του Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα έχουν δείξει ενδιαφέρον ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και ο Ατρόμητος. Για την ώρα δεν έχουν μετουσιώσει το ενδιαφέρον τους σε κάποια πρόταση προς τον Ηρακλή, καθώς περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονικείς με το θέμα της αδειοδότησης. Να θυμίσουμε πως ο Μπουκουβάλας το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γηραιό για τρία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα