Κέιλορ Νάβας: «Για τη φανέλα»

Gazzetta team
Κέιλορ Νάβας: «Για τη φανέλα»

bet365

Ο Κέιλορ Νάβας τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη φανέλα στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Ρεάλ στον τελικό του Champions League. Ο Κέιλορ Νάβας τόνισε ότι σέβεται κάθε αντίπαλο, όμως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη φανέλα και το σήμα της βασίλισσας.

«Δεν έχω σταματήσει να νιώθω παιδί και συνεχίζω να ονειρεύομαι. Θα δώσουμε τα πάντα για το σήμα και τη φανέλα. Θα είναι δύσκολα. Έχουν πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που μπορούν να σου χαλάσουν την ισορροπία. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Αν είσαι μέλος της Ρεάλ, τότε είσαι ικανός να παίξεις σε αγώνες αυτού του τύπου. Δεν είναι η ώρα να προσπαθήσουμε να παίξουμε κάτι καινούριο, είναι η ώρα να εμφανιστούμε με την ίδια επιθυμία. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Όσο πιο ενωμένοι είμαστε, τότε πιο δυνατοί θα εμφανιστούμε», σχολίασε ο Νάβας.

Να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του θέλει ο Νάβας κόντρα στη Σίτι, ώστε να βρεθεί η Ρεάλ στον τελικό του Uefa Champions League. Σε απόδοση 2.20 προσφέρει αυτό το ενδεχόμενο η Mybet.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα