ΠΑΟΚ: Συμπαίκτες Βίσκα και Τσίμιροτ;

ΠΑΟΚ: Συμπαίκτες Βίσκα και Τσίμιροτ;

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Συμπαίκτες Βίσκα και Τσίμιροτ;

bet365

Πρώτα οι Τούρκοι, τώρα οι Βόσνιοι στέλνουν τον Έντιν Βίσκα στον ΠΑΟΚ. Το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ αξιώνει η Μπασακσεχίρ!

Οι Βόσνιοι αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 26χρονο άσο της Μπασακσεχίρ, που κάνει μια εξαιρετική σεζόν στη Μπασακσεχίρ, βασικός και αναντικατάστατος, με 14 γκολ και πέντε ασίστ.

Πρώτη η τουρκική εφημερίδα Fanatik αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Έντιν Βίσκα, ενώ οι Βόσνιοι που κάτι περισσότερο γνωρίζουν, το χαρακτηρίζουν ως τον δεύτερο καλύτερο Βόσνιο ποδοσφαιριστή αυτήν την στιγμή, μετά τον Μίραλεμ Πιάνιτς και σημειώνουν ότι «ο Βίσκα δεν αποκλείεται να γίνει συμπαίκτης του Γκόικο Τσίμιροτ, ενός ακόμη Βόσνιου ποδοσφαριστή που διαπρέπει με την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Δεν είναι μόνο ο Δικέφαλος που ενδιαφέρεται για τον μεσοπιθετικό της Μπασακσεχίρ, καθώς όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «Βέρντερ Βρέμης, Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ και τελευταία η Σεβίλλη έχουν στα υπόψιν τους τον Βίσκα».

Πάντως, φαντάζει δύσκολο ο ΠΑΟΚ να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, που σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο αξιώνει η Μπασακσεχίρ για να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

 

Τελευταία Νέα