Το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία του στοιχήματος είναι γεγονός! (vid)

Το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία του στοιχήματος είναι γεγονός! (vid)

bet365

Η Λέστερ κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Αγγλίας στην ιστορία της και το μεγαλύτερο... θαύμα στην ιστορία του στοιχήματος είναι πλέον γεγονός, με τις «Αλεπούδες» να προσφέρουν απόδοση 5000/1 πριν από σχεδόν ένα χρόνο στο ενδεχόμενο να τερματίσουν στην κορυφή!

Ήταν γνωστό όλο αυτό το διάστημα που η Λέστερ κυνηγούσε το όνειρο της κατάκτησης της Premier πως σε περίπτωση που οι «Αλεπούδες» τερμάτιζαν στην κορυφή της Αγγλίας, θα μιλούσαμε όχι μόνο για έναν ποδοσφαιρικό άθλο, αλλά και για την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του στοιχήματος.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι που πριν από ένα χρόνο πάλευε για την σωτηρία της, πρόσφερε απόδοση 5000/1 σε όποιον παίκτη του στοιχήματος πόνταρε πάνω της για τον τίτλο της Premier League το 2016.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Λεβαντόφσκι σημειώσει το πρώτο γκολ στο Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από το βράδυ της Δευτέρας (2/5) η Λέστερ είναι η νέα «Βασίλισσα» της Αγγλίας και μία από τις πιο χαρούμενους φιλάθλους της είναι και η κοπέλα του βίντεο, η οποία πόνταρε δύο λίρες στις «Αλεπούδες» και πλέον είναι κατά 10.000 λίρες πλουσιότερη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα