ΠΑΟΚ: Όλα καλά με Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Όλα καλά με Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Όλα καλά με Ροντρίγκες

bet365

Επανήλθε στις προπονήσεις ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο δικέφαλο. Ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε σήμερα (2/5) πρόγραμμα προσαρμογής.

Σε συνθήκες χειμωνιάτικες συνθήκες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα play offs του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις με χαμηλή θερμοκρασία και βροχή στις Νέας Μεσημβρίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ ποδόσφαιρο με παιχνίδια κατοχής της μπάλας, γρήγορης κυκλοφορίας, πίεσης, αμυντικής λειτουργίας με αριθμητικό μειονέκτημα, transition game και τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες , ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω του βάρους που ένιωσε στον δικέφαλο την Μ. Παρασκευή και διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής και θα επανέλθει άμεσα στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ Κωνσταντινίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα