ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζενίτ 1-4

Gazzetta team
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζενίτ 1-4

bet365

Η Ζενίτ διέλυσε με 4-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό και κατέκτησε το τρίτο Κύπελλο Ρωσίας στην ιστορία της.

Ο τελικός στο Καζάν είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτός ήταν η Ζενίτ. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και διέλυσε με 4-1 την ΤΣΣΚΑ, για να κατακτήσει το τρίτο Κύπελλο Ρωσίας στην ιστορία της, πετυχαίνοντας, μάλιστα, τη μεγαλύτερη νίκη στον θεσμό (4 γκολ είχαμε να δούμε από την εποχή της πρώην ΕΣΣΔ)!

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Ακινφέεβ να βγάζει δύσκολα το φάουλ του Χουλκ στο 15’ και το πρώτο γκολ να έρχεται στο 35’. Ο Φερνάντες έκανε ανόητο πέναλτι στον Σάτοβ και ο Χουλκ έκανε το 0-1! Οι Μοσχοβίτες κατάφεραν να επιστρέψουν γρήγορα, με τον Ολανάρε να ισοφαρίζει στο 36’ και να αποχωρεί τραυματίας λίγα λεπτά αργότερα. Οι αλλαγές του Σλούτσκι δεν του βγήκαν και στην επανάληψη, οι παίκτες του Βίλας Μπόας άνοιξαν εύκολα την άμυνα της ΤΣΣΚΑ, με τον Χουλκ να δίνει την ασίστ και τον Κοκόριν να κάνει προ κενής εστίας το 1-2 στο 56’!

Τα πάντα τελείωσαν στο 64’, όταν ο διαιτητής Γειγκόροβ έδωσε – λανθασμένα – πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βασίλι Μπερεζούτσκι στον Κοκόριν, απέβαλε τον Ρώσο αμυντικό και ο Χουλκ έκανε το 1-3! Στο 70’ ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος της Ζενίτ, με τον Γιουσούποβ να κάνει το τελικό 1-4!

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα