Γκόργκον: «Θέλω εξωτερικό»

Γκόργκον: «Θέλω εξωτερικό»

Ο Αλεξάντερ Γκόργκον της Αούστρια Βιέννης, ο οποίος απασχολεί την ΑΕΚ, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση εκτός Αυστρίας.

Γκόργκον: «Θέλω εξωτερικό»

Ο 27χρονος εξτρέμ της Αούστρια είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί η Ενωση και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kurier.at δήλωσε έτοιμος για μεταγραφή στο εξωτερικό. «Θα ήθελα να κάνω το άλμα στο εξωτερικό. Στα 27 μου είναι η στιγμή να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση. Όμως είναι σημαντικό να υπάρχει όλο το... πακέτο. Πρέπει η οικογένειά μου να νιώθει άνετα. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο μικρά παιδιά. Θα πρέπει όλα αυτά να ληφθούν υπόψιν. Η Τουρκία και το Καζακστάν κατά συνέπεια δεν είναι καλές επιλογές» είπε ο Γκόργκον, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν το ιδανικό για τον ίδιο θα ήταν να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Γερμανίας.

«Είναι ένα δυνατό και αθλητικό πρωτάθλημα, με πολλές προσδοκίες και καλή φήμη. Επιπρόσθετα, εμείς οι Αυστριακοί προσαρμοζόμαστε εκεί πολύ καλά. Θα ήταν μια πρόκληση. Αν το ζητούμενο ήταν μόνο το οικονομικό, θα πήγαινα στην Αγγλία. Αλλά η απόφαση θα πρέπει να μου ταιριάζει και αθλητικά. Αν υπάρξει και κάποιο κλαμπ στη θάλασσα, κάπου αλλού... Όπου η οικογένειά μου νιώθει άνετα και είναι καλή ευκαιρία, θα την δεχθώ».

Best of internet