Ντιμπάλα: «Σύμβολο της Γιουβέντους»

Ντιμπάλα: «Σύμβολο της Γιουβέντους»

Ντιμπάλα: «Σύμβολο της Γιουβέντους»

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζει για το πρώτο του πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους, για την οποία εύχεται να γίνει ό,τι και οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Αργεντίνος άσος ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη του σεζόν στο Τορίνο καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα, είναι στον τελικό του Coppa Italia και έχει βάλει 20 γκολ, ξεπερνώντας τον προσωπικό του στόχο για φέτος (15). Ο Αντρέα Ανιέλι, σύμφωνα με όσα λένε οι Ιταλοί, τον έχει επιλέξει ως τον ποδοσφαιριστή-εικόνα της Γιούβε του μέλλοντος και κάπως έτσι σκέφτεται και ο ίδιος, όπως δήλωσε στην Tuttosport.

«Αυτό που ονειρεύομαι είναι να μείνω στη Γιουβέντους για 20 χρόνια! Με συναρπάζει αυτό, το να μείνω σε αυτή την ομάδα για τόσο καιρό, να γίνω δηλαδή ένα σύμβολο της, όπως οι Ντελ Πιέρο και Μπουφόν» τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε: «Το κλίμα είναι φανταστικό, προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον Μαρκίζιο γιατί ήταν πολύ σημαντικός για μένα, ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα. Ο Μπουφόν, ο Εβρά και οι άλλοι παλιοί (Κιελίνι-Μπονούτσι-Μπαρτσάλι-Λιχτστάινερ) είναι σοφοί, είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πότε είναι η ώρα για χαβαλέ αλλά και πότε πρέπει να σιωπήσουμε και να δουλέψουμε σκληρά».

Από εκεί και πέρα, ο Ντιμπάλα ξεχώρισε ως χειρότερη στιγμή τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League γιατί «έγινε στο τελευταίο λεπτό και λόγω του τραυματισμού δεν μπορούσα να είμαι καν στο Μόναχο και το έβλεπα από την τηλεόραση» ενώ για το πρωτάθλημα είπε: «Ετσι όπως κατακτήθηκε, η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ξέραμε όλοι ότι με τόσες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ το καλοκαίρι θα χρειαζόταν χρόνος. Δεν φοβηθήκαμε ακόμη κι όταν μείναμε στο -11 ή στο -12. Ξέραμε ότι απλά έπρεπε να νικήσουμε τα παιχνίδια μας και αυτό κάναμε. Αυτή η ανατροπή έκανε ακόμη πιο όμορφη την σεζόν».

Τέλος, σχετικά με τις διαφορές του ιταλικού πρωταθλήματος σε σχέση με τα υπόλοιπα, σχολίασε: «Στην Ιταλία υπάρχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα και στην τακτική. Οι μικρές ομάδες δεν παίζουν τόσο ανοιχτά όσο σε άλλα πρωταθλήματα. Ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα έβαζαν ποτέ 80-90 γκολ στην Ιταλία».

 

SERIE A Τελευταία Νέα