Χ-άνει την Ευρώπη η Μίλαν

Gazzetta team
Χ-άνει την Ευρώπη η Μίλαν

bet365

Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στο San Siro με την Φροζινόνε και είδε την Σασουόλο (1-0 την Βερόνα) να της παίρνει την 6η θέση.

Μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Κάρπι και την ήττα από την τελευταία, Ελλάς Βερόνα εκτός έδρας (2-1) η ομάδα την οποία ο Μπερλουσκόνι έχει δώσει στον Μπρόκι κατάφερε να πάρει 3-3 εντός έδρας από την Φροζινόνε, η οποία μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Η νέα απώλεια σημαίνει ότι οι Ροσονέρι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, έχασαν την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League από την Σασουόλο, που νίκησε 1-0 την Βερόνα.

Μόλις στο 2’ το δεξί σουτ του Λούκα Παγκανίνι αιφνιδιάσε τον Ντοναρουμα για το 0-1. Η Μίλαν προσπάθησε να χτίσει πίεση και έχασε την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος στο 33’ με την κεφαλιά του Αλεξ να αποκρούει στο οριζόντιο ο Μπάρντι. Στο 44’ με εξαιρετικό φάουλ ο Ολιβερ Κραγκλ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 0-2. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ρούσο έβαλε το χέρι του σε προσπάθεια του Ντε Σίλιο, όμως ο Μπάρντι απέκρουσε το πέναλτι του Μπαλοτέλι. Παρά το γεγονός αυτό, η Μίλαν κατάφερε να μειώσει άμεσα, με τον Μπάκα να σκοράρει στο 50’ ύστερα από ασίστ του Αμπάτε για το 1-2 το οποίο έμεινε για πέντε λεπτά αφού μετά τη γκάφα του Αλεξ ο Ντιονίζι προχώρησε και με αριστερό σουτ στη γωνία έκανε το 1-3.

Στο 74’ ο Λούκα Αντονέλι σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με εντυπωσιακό ψαλίδι μετά την κεφαλιά του Αλεξ και στις καθυστερήσεις οι Ροσονέρι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Πρίμα. Ο Μενέζε εστόχησε για το 3-3 που έμεινε ως το τελικό παρά την ωραία προσπάθεια του Μπαλοτέλι που έφυγε από το κέντρο και «έσπασε» το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρντι.

Εκανε τη δουλειά η Σασουόλο
Η Σασουόλο έκανε το αυτονόητο, να νικήσει δηλαδή την ουραγό της Serie A, Ελλάς Βερόνα, στο MAPEI (1-0) και μετά τη νέα γκέλα της Μίλαν, πέρασε στην 6η θέση, η οποία αν οι Ροσονέρι δεν πάρουν το Κύπελλο, θα βγάζει στο Europa League. Παρότι έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Serie B οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά και απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις τον Κονσίλι. Το γκολ που έκρινε το ματς υπέρ των Neroverdi πέτυχε στο 58’ Λορέντζο Πελεγκρίνι διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Μεγάλη νίκη η Παλέρμο
Η Παλέρμο πήρε μεγάλη νίκη επί της Σαμπντόρια με 2-0 και συνεχίζει να δίνει μάχη παραμονής με την Κάρπι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πανηγυρίσει για τελευταία φορά στη Σικελία το 2008 και η παράδοση συνεχίστηκε, με την ομάδα του Μπαλαρντίνι να παίρνει 3 υπερπολύτιμους βαθμούς. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 19’. Λάθος του Ρανόκια, ασίστ του Τζιλαρντίνο και 1-0 με τον Βάσκες. Ο αμυντικός της Σαμπντόρια παραλίγο να χαρίσει και δεύτερο γκολ στην Παλέρμο και φαινόταν ότι δεν ήταν η μέρα των Γενοβέζων. Ο Βιβιάνο έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, βγάζοντας την προσπάθεια του Τζιλαρντίνο μετά από νέο λάθος του Ρανόκια. Η μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 79’ με τον Μουριέλ και τα πάντα τελείωσαν στο 85’, όταν ο Κρίστιτσιτς σκόραρε σε λάθος εστία για το τελικό 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα