Μίχελ… on tour: Ουκρανία και Κάτω Χώρες

Μίχελ… on tour: Ουκρανία και Κάτω Χώρες

Μίχελ… on tour: Ουκρανία και Κάτω Χώρες

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ συνέχισε και τη Μεγάλη Εβδομάδα τα ταξίδια σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, όπου είχε επαφές και μεταγραφικού περιεχομένου για τον ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, συνεχίζοντας ουσιαστικά να λειτουργεί ως αθλητικός διευθυντής, βρέθηκε τη Μ. Πέμπτη σε «γνωστά λημέρια», στην Ουκρανία, αλλά και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες το Μ. Σάββατο ήταν στο Βέλγιο, ενώ θα επισκεφθεί και την Ολλανδία.

Το βράδυ της Μ. Πέμπτης παρακολούθησε παρέα με τον Αντρέι Σεφτσένκο τον ημιτελικό ανάμεσα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και στη Σεβίλλη, ενώ ακολούθησε το ταξίδι του στις Κάτω Χώρες, με πρώτο σταθμό το Βέλγιο.

Ο Μίχελ προσπαθεί, μέσα από αυτά τα ταξίδια και την παρουσία του σε πολλά παιχνίδια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, να μεγαλώσει την ατζέντα των επαφών και γνωριμιών με συλλόγους και εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, καθώς θέλει με το τέλος των πλέι οφ να αρχίσει να τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα