Κιέβο - Φιορεντίνα 0-0

Κιέβο - Φιορεντίνα 0-0

bet365

Σε ένα ματς με δοκάρια και αρκετές καλές ευκαιρίες, Κιέβο και Φιορεντίνα έμειναν στο 0-0, με τους Βιόλα να έχουν μόνο μία νίκη στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές!

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του είχε καλό ρυθμό αλλά όχι και καλές φάσεις. Κιέβο και Φιορεντίνα έπαιζαν δυνατά, με αποτέλεσμα από ένα σημείο κι έπειτα να κυριαρχούν οι... μάχες ανάμεσα στους παίκτες, με τους Βιόλα να είναι καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο και τους Βερονέζους να ισορροπούν την κατάσταση στη συνέχεια. Στο γκολ, πάντως, περισσότερο πλησίασε η Φιορεντίνα σττο 34' με τον Κάλινιτς, μετά την πάσα του Τόμοβιτς, αλλά ο Μπισάρι αντέδρασε σωστά και κράτησε το 0-0.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα σε ό,τι αφορά το θέαμα, με την Κιέβο να απελεί στο 50' με τον Πελισιέ (μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ταταρουσάνου), για να ακολουθήσει στο 52' το οριζόντιο δοκάρι του Ζάρατε σε εκτέλεση φάουλ. Οπως δεν έγινε το 0-1 λόγω ατυχίας της Φιορεντίνα, έτσι δεν έγινε και το 1-0 λόγω ατυχίας της Κιέβο λίγα λεπτα μετά, στο 58', στο δοκάρι του Ριγκόνι μετά το σουτ από 30 μέτρα! Η μπάλα πήγαινε-κάτω και στο 61' ήταν η σειρά των Βιόλα να αγγίξουν ξανά το γκολ αλλά ο Κάλινιτς από πολύ καλή θέση, μετά το γύρισμα του Ζάρατε, δεν κατάφερε να σκοράρει... Οπως δεν τα κατάφερε και ο Φλόρο Φλόρες στο 89', όταν ο Ταταρουσάνου μπλόκαρε πάνω στη γραμμή την μπάλα, στην τελευταία καλή ευκαιρία της Κιέβο και γενικά του αγώνα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Κιέβο συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της ενώ η Φιορεντίνα μάλλον χάνει τις ελπίδες της για την 4η θέση, η οποία δίνει καλύτερο εισιτήριο για το Europa League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα