Οι 6 +1 ερυθρόλευκοι δανεικοί για Αυστρία

Οι 6 +1 ερυθρόλευκοι δανεικοί για Αυστρία

Δημήτρης Τομαράς
Οι 6 +1 ερυθρόλευκοι δανεικοί για Αυστρία

bet365

Το λιγότερο έξι δανεικοί του Ολυμπιακού πρόκειται να ακολουθήσουν το α' στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία. Το ερωτηματικό και εκείνοι με τις πολύ λίγες ελπίδες...
Τα φαβορί από τους δανεικούς του Ολυμπιακού για να βρεθούν στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι οι Γούτας, Μαρτίνες, Γιαννιώτας, Μπέρτος, Μανιάτης και Γιαννιώτης (σ.σ. ο τελευταίος επειδή πρέπει να είναι τέσσερις οι κιπερ). Υπάρχει σίγουρα ένα ερωτηματικό με τον Μπεν, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει. Για τον Ολαϊτάν δεν είναι τόσο εύκολο. Από εκεί και πέρα ο Αυλωνίτης λογικά και βάση των όσων ξέρουμε θα συνεχίσει στο εξωτερικό.
Ο Τζανδάρης είναι σοβαρά τραυματίας και άρα off. Οι Τζανακάκης, Σέποβιτς, Βέργος, Γιάνκοβιτς και Καραμάνος πολύ δύσκολα θα γυρίσουν. Ο Μπενίτες αναμενόταν να παραχωρηθεί στην Κρουζ Αζουλ με κανονική μεταγραφή. Τέλος υπάρχει ο νεαρός κίπερ Στρέζος που δεν έχει τόσες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα