Ναντ - Νις 1-0

Gazzetta team
Ναντ - Νις 1-0

bet365

Η Νις εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από τη Ναντ και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της 3άδας.

Η Ναντ υποδέχθηκε τη Νις και το μοναδικό κίνητρο των γηπεδούχων είναι να αποχαιρετήσουν όσο καλύτερα γίνεται τον Ντερ Ζακαριάν, που έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο με το τέλος της σεζόν. Οι νισουά από την άλλη ήθελαν να μείνουν στη μάχη της 3άδας, όμως έκαναν πολύ λίγα για αυτό.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έφτασαν στη νίκη με 1-0, με το σκορ να τους αδικεί. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 23’, όταν μετά την κεφαλιά του Σάλα, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, όμως τα καναρίνια συνέχισαν να πιέζουν. Οι νισουά δεν μπορούσαν με τίποτα να απειλήσουν και στάθηκαν τυχεροί στο 53’ και στο 58’, όταν ο Μπεντόγια είδε τα δοκάρια να τον σταματούν και στις δύο περιπτώσεις! Το γκολ που άξιζε η Ναντ ήρθε στο 68’ με τον Τόμασον, ενώ στη μοναδική ευκαιρία της Νις ο Πλέα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ριού στο τετ α τετ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα