Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0

bet365

Με τον Σιμεόνε να κάνει 7 αλλαγές ενόψει Μπάγερν η Ατλέτικο πήρε νίκη 1-0 κόντρα στην Ράγιο και περιμένει την Μπαρτσελόνα.

Μέχρι το τέλος θα κρατήσει η μάχη για τον τίτλο στην La Liga με τους Rojiblancos να περνούν πάνω από τους Καταλανούς με ματς περισσότερο λίγες μέρες πριν πάνε στο Μόναχο για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν. Ο Τσόλο Σιμεόνε παρέταξε σχήμα κατά τα 7/11 αλλαγμένο σε σχέση με το ματς του CL αλλά χρειάστηκε να βάλει τον Γκριεζμάν -σκόραρε στο λεπτό που μπήκε- για να πάρει το πολύτιμο γκολ και το τρίποντο.

Το ματς ήταν πολύ κλειστό και στα δύο μέρη, με τα δεύτερα της Ατλέτικο να μην μπορούν να επιβληθούν της Βαγιεκάνο. Στο 5’ ο Βιέτο έδωσε στον Κορέα αλλά το διαγώνιο σουτ του απέκρουσε δύσκολα ο Χουάν Κάρλος και στο 23’ ο Μίκου βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του πήγε ακριβώς πάνω στον Ομπλάκ. Οι φάσεις απλά δεν υπήρχαν στο πρώτο 45λεπτο με τον εξαιρετικό και εκ των κορυφαίων, Κορέα, να κάνει καταπληκτική ντρίμπλα στο 35’ αλλά το σουτ του πήγε στον Χουάν Κάρλος.

Θα προκριθεί στον τελικό του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης; Σε απόδοση 1.70 στην Casino Rio Bet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

Στην επανάληψη η Ράγιο απείλησε πρώτη με τον Χάβι Γκέρα να σουτάρει στον Ομπλάκ και στο 55’ ο Σιμεόνε αποφάσισε να ρίξει στο ματς Γκριεζμάν και Τόρες. Ο Γάλλος επιθετικός χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα και μία επαφή με την μπάλα για να σκοράρει όταν ύστερα από απόκρουση μετά την μπαλιά του Κόκε, με σουτ με εξωτερικό φάλτσο έκανε το 1-0. Η συνέχεια δεν είχε πολλά πράγματα, όμως ο Τόρες θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο 70’ μετά τη σούπερ πάσα του Γκριεζμάν, όμως ο Χουάν Κάρλος νίκησε τον Ισπανό. Στο 77’ το σουτ του Κόκε (μπήκε επίσης αλλαγή) δεν έκανε τη ζημιά και στο τελευταίο κομμάτι του ματς η Ράγιο πίεσε για τον βαθμό όμως δεν έμελλε να σκοράρει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα