Λεβερκούζεν - Χέρτα 2-1

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Χέρτα 2-1

bet365

Η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε με 2-1 της Χέρτα και εξασφάλισε την 3η θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Η εκπληκτική αντεπίθεση της Λεβερκούζεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Οι ασπιρίνες επιβλήθηκαν με 2-1 της Χέρτα και 2 αγωνιστικές πριν το τέλος εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης σεζόν. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς κάθε ευκαιρία κατέληγε σε γκολ.

Μόλις στο 2’ ο Μπραντ έκανε το 1-0, σκοράροντας για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ στο 16’ μετά από αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν, ο Μπέντερ έκανε το 2-0! Οι Βερολινέζοι ευτύχισαν να ξαναμπούν στο ματς με την πρώτη τους ευκαιρία, όταν στο 21’ ο Ιμπίσεβιτς έκανε το 2-1, όμως μέχρι εκεί. Η εντυπωσιακή ευστοχία δεν συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια και τον Γιάρσταϊν να κάνει κάποιες εκπληκτικές αποκρούσεις.

Ο Τσαλχάνογλου δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Χέρτα σε δύο περιπτώσεις (39’, 45+2’), ενώ στο 80’ έκανε μεγάλη απόκρουση στο τετ α τετ με τον Μπελαράμπι. Ο Σταρκ (55’) έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, που δεν ήταν πολύ απειλητικοί και, πλέον, θα παλέψουν με τις Γκλάντμπαχ και Σάλκε για την 4η θέση, βγαίνοντας εκτός 4άδας λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων από την Μπορούσια.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα