Το κοινό σημείο των «5»

Το κοινό σημείο των «5»

Το κοινό σημείο των «5»

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο Gazzetta το κοινό σημείο των Τούντορ, Πογέτ, Μιγκέλ Βίτορ, Εσιέν και Γιόχανσον!
Χωρίς σχόλια…
Τούντορ σε συνέντευξη Τύπου μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ…
«Αν νομίζετε ότι ο Πέλκας κι ο Μυστακίδης είναι σαν τον Φορτούνη και τον Ιντέγε και μπορούν να κρίνουν αρκετά παιχνίδια είστε λάθος».
Πογέτ σε ερωτήσεις-απαντήσεις σε συνέντευξή του στην Ελλάδα…
- Ποιοι ποδοσφαιριστές αντιπάλων ομάδων σε εντυπωσίασαν περισσότερο;
"Η πλειοψηφία των παικτών του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει χώρος για αμφιβολία, ότι ήταν πάνω από τους υπόλοιπους του ελληνικού ποδοσφαίρου".
- Η ΑΕΚ ήταν βαθμολογικά πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό. Πώς εξηγείς αυτή την απόσταση; Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πλησιάσει τον Ολυμπιακό;
"Ο πρόεδρος πρέπει να δαπανήσει χρήματα σε παίκτες, πράγμα που νομίζω ότι δεν θα συμβεί"
Μιγκέλ Βίτορ σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία…
«Είναι δύσκολο για μια ομάδα να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό;» ρωτά ο δημοσιογράφος. «Ναι, είναι κυρίως λόγω των χρημάτων που διαθέτει ο σύλλογος. Είναι πολύ ανώτερος από τις άλλες ομάδες. Σε όλα τα επίπεδα»
Εσιέν σε συνέντευξή του στην Ελλάδα …
- Γιατί πιστεύεις ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;
«Νομίζω πως η ειλικρινής απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πως επειδή ο Ολυμπιακός κέρδισε περισσότερα παιχνίδια απ' ότι εμείς. Γενικά, νομίζω πως είναι έντιμο να πω πως κατά την διάρκεια της σεζόν απέδωσαν καλύτερα από μας και κατάφεραν να χάσουν λιγότερα παιχνίδια από όλες τις άλλες ομάδες.
Γιόχανσον σε συνέντευξή του στη Σουηδία…
«Η φετινή σεζόν του Ολυμπιακού είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ήταν καθαρά θέμα χρόνου να πάρει το πρωτάθλημα».
Πραγματικά χρειάζονται σχόλια;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.