Ο Μανωλάς επέλεξε το Top-5 του

Ο Μανωλάς επέλεξε το Top-5 του

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μανωλάς επέλεξε το Top-5 του

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε τους πέντε ποδοσφαιριστές που θαυμάζει, σε μια... διαφορετική «κατάθεση» στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόμα. Συμπεριέλαβε και τους δύο Ρονάλντο ο Έλληνας στόπερ!

Ο διεθνής άσος, για το μέλλον του οποίου ακούγονται πολλά και αναμένεται να γραφτούν ακόμα περισσότερα κείμενα μέχρι το καλοκαίρι αναφορικά με τον πιθανό επόμενο προορισμό της καριέρας του, επέλεξε τους Ρονάλντο, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζιντάν και Ροναλντίνιο, ως τους πέντε ποδοσφαιριστές που θαυμάζει.

Για τον καθένα ξεχωριστά, είπε:

Ρονάλντο: «Το Φαινόμενο... Ποιος ξεχνάει τι έκανε; Μπορούσε να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Ντρίμπλα, γκολ, είχε δύναμη και στα δύο πόδια. Θυμάμαι που τον θαύμαζα βλέποντάς τον από την τηλεόραση...».

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Λεβερκούζεν - Χέρτα, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Μέσι: «Ο καλύτερος της εποχής μας, κατά την άποψή μου. Θα είναι δύσκολο να ξαναδούμε κάποιον σαν αυτόν στο άμεσο μέλλον. Γρήγορος, τεχνίτης, με τεράστια ευκολία στο γκολ».

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ακόμα ένα φαινόμενο... Τα έχει όλα! Στο γήπεδο, όταν τον αντιμετώπισα, επιβεβαίωσε όλα εκείνα τα οποία πίστευα πως έχει και την ποιότητα που τον διακρίνει».

Ζινεντίν Ζιντάν: «Μου είχε προκαλέσει τεράστια εντύπωση η δυνατότητά του να παίζει έξυπνα, να παίζει καλά, να έχει τέτοια προσωπικότητα... Όλοι τον σέβονταν. Πάντοτε έκανε τη σωστή επιλογή. Είναι ... σχεδόν αδύνατο να πεις κάτι κακό για εκείνον. Τρομερός παίκτης».

Ροναλντίνιο: «Όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση, τρέλαινε το πλήθος. Ειδικά όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα. Τρομερή τεχνική, ικανότητα με τη μπάλα και φαντασία για να κάνει το απροσδόκητο. Ήταν θαυμάσιο να τον παρακολουθείς...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα