Αρέσει και ο Τζαλμά στην ΑΕΚ!

Αρέσει και ο Τζαλμά στην ΑΕΚ!

Αρέσει και ο Τζαλμά στην ΑΕΚ!

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα η ΑΕΚ για την ενίσχυση της στα άκρα της επίθεσης φαίνεται πως είναι αυτή του 28χρονο Πορτογάλου, Τζαλμά, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ σε ότι αφορά την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και ειδικά στα άκρα της επίθεσης, εμφανίζεται ο 28χρονος εξτρέμ της τουρκικής Γκεντσλερμπιρλιγκί, Τζαλμά, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Ο Τζαλμά είναι γεννημένος στην Ανγκόλα, ωστόσο «έφτιαξε» το όνομα του αγωνιζόμενος στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μαρίτιμο και έπειτα από 4 γεμάτα έκανε το «άλμα» το 2011, παίρνοντας τη μεταγραφή για την Πόρτο.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στους «Δράκους» και έπειτα από 14 συμμετοχές σε 2 χρόνια, παραχωρήθηκε δανεικός σε Κασίμπασα και Κονιασπόρ τις προηγούμενες δύο σεζόν, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, με την οποία φέτος μετρά 8 γκολ και 6 ασίστ σε 23 αγώνες.

Το συμβόλαιο του ωστόσο με τον τουρκικό σύλλογο λήγει τον Ιούνιο, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Η «Ένωση» εμφανίζεται να έχει τον Πορτογάλο εξτρέμ πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της και έτσι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε άμεσα εξελίξεις σε ότι αφορά στην υπόθεσή του.

Best of internet