Αστέρας: Φιλικός αγώνας αγάπης και ελπίδας

Αστέρας: Φιλικός αγώνας αγάπης και ελπίδας

Αστέρας: Φιλικός αγώνας αγάπης και ελπίδας

Επίλεκτα στελέχη του Αστέρα αντιμετώπισαν ομάδα δημοσιογράφων σε φιλική αναμέτρηση για την ενίσχυση των προσπαθειών του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

Μία ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Μεγάλη Παρασκευή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" που σκοπό είχε την αφύπνιση και τη συμπόρευση συμπολιτών και φιλάθλων στις ενέργειες του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".
 
Επίλεκτοι στελεχών του Αστέρα έπαιξαν με ομάδα δημοσιογράφων σε ένα παιχνίδι που προσέφερε γκολ, θέαμα, ατάκες και συγκίνηση. Η ΠΑΕ Αστέρας για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο αποφάσισε τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα με το φετινό ματς να γίνεται παρουσία πολλών φιλάθλων.
 
Η αναμέτρηση έδωσε την ευκαιρία σε στελέχη της ομάδας και σε δημοσιογράφους - ρεπόρτερ να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο όπου έχουν κληθεί να εργαστούν για αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Europa League. Ο σκοπός πέτυχε καθώς αναδείχθηκαν ξανά οι ενέργειες του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί". Όσο για το σκορ της αναμέτρησης, επισήμως ολοκληρώθηκε με νίκη των στελεχών των Αρκάδων με 4-2 εάν και από τους δημοσιογράφους υπήρξαν... ενστάσεις. Διαιτητής του αγώνα ήταν και την φετινή χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος.

Best of internet