Προς παραμονή και... απόκτηση ο Ντεβέσα στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Προς παραμονή και... απόκτηση ο Ντεβέσα στον Πλατανιά

bet365

Την απόφαση να κρατήσει για το επόμενο διάστημα στις προπονήσεις τον Ντιντάκ Ντεβέσα πήρε ο Γιώργος Παράσχος. Αυτό ενισχύει τις πιθανότητες απόκτησής του για τη νέα χρονιά.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που προέρχεται από τον Αιγινιακό και όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει στο... οικογενειακό διπλό με την Κ-20 άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Έτσι ο Ντεβέσα θα είναι στις προπονήσεις του Πλατανιά και στο προσεχές διάστημα και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί.

Αντίθετο δρόμο, αυτόν της... επιστροφής στην χώρα του, πρόκειται να πάρει ο Ουκρανός αμυντικός Πριντέτα, που όπως και ο Πάνκοφ, δεν άρεσε και τόσο... Πάντως επειδή οι παραδόσεις δύσκολα σπάνε στους Χανιώτες και φέτος αναμένεται να κλείσουν έναν Ουκρανό αμυντικό (σ.σ. όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια με Σελίν και Νέπλιακ).

Στο προπονητικό σκέλος οι παίκτες προπονήθηκαν τελευταία φορά το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και ακολούθως έμειναν ελεύθεροι από τον Γιώργο Παράσχο προκειμένου να βρεθούν δίπλα στις οικογένειές τους και να γιορτάσουν τις Αγιες μέρες του Πάσχα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την άλλη Τετάρτη 4 Μαΐου το απόγευμα, οπότε και θα ακολουθήσουν άλλες δύο εβδομάδες προπονήσεων μέχρις ότου στις 20 Μαΐου ολοκληρωθεί η σεζόν και ακολουθήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές των ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα