Ο ΠΑΣ είχε απορρίψει τον Σαούλ!

Ο ΠΑΣ είχε απορρίψει τον Σαούλ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε απορρίψει τον παικταρά της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαούλ, που πέτυχε το γκολ στη Μπάγερν.

Ο ΠΑΣ είχε απορρίψει τον Σαούλ!
Όπως αναφέρει το Goal o Σαούλ είχε δοκιμαστεί από τους Ηπειρώτες σε ηλικία 17 ετών, αλλά δεν πέρασε τα τεστ. Είχε πάρει μέρος στην προπόνηση στις 17 Νοεμβρίου του 2011, αλλά δεν έδωσε την έγκριση του ο τότε τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ.

Στα Γιάννενα τον είχε συνοδέψει ο πρόεδρος-προπονητής της Κονγκρέσο (ομάδα δ’ κατηγορίας) με μια νοικιασμένη A Class και επέστρεψαν αμφότεροι στην πατρίδα τους. 

Ο Σαούλ προπονήθηκε στο λασπωμένο τερέν του πανηπειρωτικού και χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός μπακ - τώρα παίζει στα «φτερά» ή στον άξονα - αλλά δεν υπήρχε κάποιος παράγοντας του συλλόγου εκεί ώστε να μεταπείσει τον Ντεμόλ. Ούτε καν ο άμεσος συνεργάτης του και πρώτος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, καθώς κυνηγούσε στο πάρκινγκ τον Πολ Κεϊτά προσπαθώντας να τον μεταπείσει ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα, διότι λίγο πριν είχε τσακωθεί άγρια με τον Ντεμόλ. 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Νιαρχάκος απουσίασε λόγω δουλειάς που του είχε αναθέσει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Μάλιστα, την απόφαση είχε ανακοινώσει ένας άνθρωπος που είχε υποδυθεί τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Μόνο ο τότε αρχηγός των Ηπειρωτών, Τάσος Πάντος, φαίνεται πως είχε άλλη άποψη προσπαθώντας να παρατείνει τα δοκιμαστικά του. 

Best of internet