Και ο Μοντανιέ για ΑΕΚ

Και ο Μοντανιέ για ΑΕΚ

Gazzetta team
Και ο Μοντανιέ για ΑΕΚ

bet365

Ακόμα ένα όνομα, αυτό του Φιλίπ Μοντανιέ, προστέθηκε στη λίστα με τους επικρατέστερους που θα περάσουν από ... εξέταση στην ΑΕΚ για τον πάγκο της ομάδας. Επαφή με Αρουαμπαρένα.

Η «Ώρα για Σπορ» αναφέρει ότι ο Μοντανιέ ενδιαφέρεται αρκετά την «Ένωση», με τον 51χρονο Γάλλο προπονητή να έχει κάνει την καλύτερή του δουλειά στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αφού το 2012 τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, εξασφαλίζοντας θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νωρίτερα, είχε βρεθεί στο «τιμόνι» της Μπουλόν (2004-2009), την οποία και ανέβασε μέχρι την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία και της Βαλανσιέν.

Από τον Ιανουάριο κυκλοφορεί ελεύθερος, έπειτα από τον αποκλεισμό της Ρεν από τη Μπουργκ...

Παράλληλα, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται, φέρεται να είναι και του Μαρτίν Αρουαμπαρένα, ο οποίος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2007-2008.

Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Αργεντινή, ενδεχομένως να έχει επαφή μαζί του για να συζητήσουν, με τον άλλοτε άσο της «Ένωσης» να έχει βάλει στο βιογραφικό του ομάδες όπως η Τίγκρε, η Νασιονάλ στην Ουρουγουάη και η Μπόκα Τζούνιορς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα