Επαφή Ορφανίδη στην Ξάνθη και στο... βάθος Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Επαφή Ορφανίδη στην Ξάνθη και στο... βάθος Ολυμπιακός

bet365

Ο Πέτρος Ορφανίδης είχε την Μ. Πέμπτη συνάντηση με τον μάνατζέρ του και ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει την περίπτωσή του.

Ο νεαρός και άκρως ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης με τις φετινές του εμφανίσεις βρέθηκε στα... ραντάρ και του Ολυμπιακού αλλά και του ΠΑΟΚ. Την Μ. Πέμπτη ο εκπρόσωπός του, Πασχάλης Τουντούρης, βρέθηκε στην Ξάνθη για να συζητήσει μαζί του ενόψει της νέας χρονιάς.

Για τον Πέτρο Ορφανίδη εκτός από τους Ακρίτες - στους οποίους λέει διαρκώς ότι χρωστάει πολλά και πως σε αυτήν την ομάδα δουλεύει πολύ καλά και μπορεί να εξελιχθεί - ανοίγονται και άλλες προοπτικές για την επόμενη περίοδο. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να τον έχουν για τα καλά στα υπ' όψιν τους και ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από Βέλγιο και γενικά από το εξωτερικό. Ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης, που έχει τρεις δικούς του παίκτες στους πρωταθλητές Ελλάδας εξάλλου είναι μονίμως σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους. Εξάλλου οι ερυθρόλευκοι πάντα κάνουν... check in για πολύ καλές περιπτώσεις από την Ελλάδα και ο Ορφανίδης είναι μία τέτοια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα