Επαφή Ορφανίδη στην Ξάνθη και στο... βάθος Ολυμπιακός

Επαφή Ορφανίδη στην Ξάνθη και στο... βάθος Ολυμπιακός

Επαφή Ορφανίδη στην Ξάνθη και στο... βάθος Ολυμπιακός

Ο Πέτρος Ορφανίδης είχε την Μ. Πέμπτη συνάντηση με τον μάνατζέρ του και ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει την περίπτωσή του.

Ο νεαρός και άκρως ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης με τις φετινές του εμφανίσεις βρέθηκε στα... ραντάρ και του Ολυμπιακού αλλά και του ΠΑΟΚ. Την Μ. Πέμπτη ο εκπρόσωπός του, Πασχάλης Τουντούρης, βρέθηκε στην Ξάνθη για να συζητήσει μαζί του ενόψει της νέας χρονιάς.

Για τον Πέτρο Ορφανίδη εκτός από τους Ακρίτες - στους οποίους λέει διαρκώς ότι χρωστάει πολλά και πως σε αυτήν την ομάδα δουλεύει πολύ καλά και μπορεί να εξελιχθεί - ανοίγονται και άλλες προοπτικές για την επόμενη περίοδο. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να τον έχουν για τα καλά στα υπ' όψιν τους και ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από Βέλγιο και γενικά από το εξωτερικό. Ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης, που έχει τρεις δικούς του παίκτες στους πρωταθλητές Ελλάδας εξάλλου είναι μονίμως σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους. Εξάλλου οι ερυθρόλευκοι πάντα κάνουν... check in για πολύ καλές περιπτώσεις από την Ελλάδα και ο Ορφανίδης είναι μία τέτοια.

Best of internet