«Και ο Ολυμπιακός για Βίσκα» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Και ο Ολυμπιακός για Βίσκα» (vids)

bet365

Από την Ελλάδα εκτός από τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Έντιν Βίσκα της Μπασάκσεχιρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από τη Βοσνία για τον 26χρονο εξτρέμ έχει ρωτήσει τα τελευταία 24ωρα και ο Ολυμπιακός. Ο Έντιν Βίσκα είναι διεθνής και παίζει αριστερός μπακ - χαφ αλλά και στην δεξιά πλευρά ως ακραίος.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ απασχολεί και τους Πειραιώτες που έχουν ψαχτεί για την περίπτωσή του. Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί και ιταλικές ομάδες αλλά και εντόνως και ισπανικές. Ο Βίσκα είχε φέτος 37 ματς με 14 γκολ και 10 ασίστ. Κατέγραψε 3.195 λεπτά συμμετοχής στην Τουρκία. Έχει συμβόλαιο έως το 2018 και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανεβάσει για τα καλά το κασέ του. Πάντως τόσο η Φενέρ όσο και η Γαλατά έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.


Edin Visca GoaL HD -Basaksehir 1-0 Besiktas... από ss_video

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα