Τα δεδομένα για Μπακασέτα

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Μπακασέτα

bet365

Για μετά τα πλέι οφ μεταφέρονται οι όποιες εξελίξεις για Μπακασέτα. Η πλευρά του παίκτη κάνει λόγο για κρούσεις ακόμα από μεγάλους αλλά διαψεύδει τα περί προχωρημένων επαφών με Ολυμπιακό.

Είναι σαφές πως σε μία αγορά όπως αυτή της Super League ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη δύναμη και τις περισσότερες φορές όταν πραγματικά θέλει έναν παίκτη τον κλείνει. Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει και στην περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Τάσου Μπακασέτα, που έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο, προσελκύοντας όλες τις μεγάλες ομάδες. Αυτήν την στιγμή όμως δεν προκύπτει - τουλάχιστον από την πλευρά του παίκτη - καμία απόφαση ή συμφωνία για την επόμενη χρονιά όσον αφορά στον πειραϊκό σύλλογο.

Διαψεύδεται παράλληλα και από τον ατζέντη του Μπακασέτα και από την πλευρά του παίκτη τα περί προχωρημένων επαφών με τους πρωταθλητές. Είναι πάντως δεδομένο πως ο Μπακασέτας αρέσει εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό, όπως έχουν ξεχωρίσει και άλλες περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, σαν τους Βέλλιο, Μπάρκα, Διούδη και Μάντζιο. Επίσης είναι σίγουρο πως θα... ψαχτεί άμεσα στην ελληνική αγορά.

Πάντως όλα δείχνουν πως η... τύχη του Μπακασέτα - που έχει ήδη δεχθεί κρούσεις ακόμα και από μεγάλες ομάδες της Λίγκας - θα κριθεί μετά τα πλέι οφ. Εξάλλου θα παίξει και τον ρόλο του το πόσο καλά θα πάει εκεί. Το συμβόλαιο του Μπακασέτα λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο και η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στις 500 - 600 χιλ. ευρώ.

Εχει στα χέρια του και κρούσεις από εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα