Μαυρομάτης: «Ομόφωνη απόφαση»

Μαυρομάτης: «Ομόφωνη απόφαση»

Μαυρομάτης: «Ομόφωνη απόφαση»

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομάτης με αφορμή την απόφαση της ΠΑΕ να μη κατέβει στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως ήταν μια απόφαση όλης της οικογενείας...

Με αφορμή την σημερινή (28/4) κλήρωση της διαδικασίας των play offs  ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου Αχιλλέας Μαυρομάτης κατέθεσε την άποψή του σχετικά με το πρόγραμμα που θα έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την απόφαση για να μη κατέβει στον επαναληπτικό. «Ευχή όλων είναι να διεξαχθούν τα play offs ομαλά. Όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες και το πρόγραμμα έχει μικρή σημασία. Το σημαντικό είναι να κατέβει η ομάδα για το καλύτερο δυνατό».

Για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό είπε: «Η ενέργεια του ΠΑΟΚ να μην εμφανιστεί στον αγώνα του κυπέλλου, που ήταν μία ομόφωνη απόφαση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θέλω να ελπίζω ότι θα συμβάλει στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τα αγωνιστικά θέματα, θα πρέπει να μιλήσουν οι ειδικοί του αγωνιστικού. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παλεύει όλους τους αγώνες και θα το κάνει όσο καλύτερα μπορεί και στα play off»

Best of internet