Μπαντής: «Δεν κλαίω επειδή τελείωσε, χαμογελάω επειδή συνέβη...»

Gazzetta team
Μπαντής: «Δεν κλαίω επειδή τελείωσε, χαμογελάω επειδή συνέβη...»

bet365

Το συγκινητικό, επίσημο, «αντίο» του Γιώργου Μπαντή στον Αστέρα Τρίπολης.

Πέντε χρόνια στην Τρίπολη ήταν αρκετά για να αγαπηθεί από τον κόσμο και να ζήσει σπουδαίες στιγμές με τη φανέλα του Αστέρα. Πλέον, έφτασε η ώρα να τον αποχαιρετήσει κι ο Γιώργος Μπαντής το κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η δήλωση του Γιώργου Μπαντή:

"Πέντε χρόνια Αστέρας, γεμάτα επιτυχίες, συγκινήσεις, συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους δύο ιδιοκτήτες κ. κ. Μπάκο και Καϋμενάκη, τη διοίκηση του Συλλόγου καθώς και όλους τους εργαζόμενους της ΠΑΕ, τους προπονητές και συμπαίκτες μου, τους φίλους μου φυσιοθεραπευτές και φροντιστές, για την άριστη συνεργασία μας αυτά τα πέντε χρόνια.

Είμαι βαθιά συγκινημένος για την στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων που μ' έκαναν να νιώσω τον Αστέρα ομάδα μου και την Τρίπολη πόλη μου. Σας ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενήσατε στην πόλη σας εμένα και την οικογένειά μου με αγάπη και σεβασμό και να είστε σίγουροι πως όσα χιλιόμετρα και αν μας χωρίσουν, το αντάμωμα με την Τρίπολη πάντα θα αξίζει.

"Δεν κλαίω επειδή τελείωσε, χαμογελάω επειδή συνέβη..."

Με εκτίμηση,
Μπαντής Γιώργος".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα