Στο ... περιθώριο για 30 ημέρες ο Σακό

Στο ... περιθώριο για 30 ημέρες ο Σακό

Κώστας Ζάλιαρης
Στο ... περιθώριο για 30 ημέρες ο Σακό

bet365

Η UEFA αποβάλλει προσωρινά για 30 ημέρες τον Μαμαντού Σακό και τον θέτει στο περιθώριο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που θέλει τον Γάλλο αμυντικό της Λίβερπουλ να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ούτως ή άλλως δεν τον συμπεριελάμβανε στα πλάνα του για τα παιχνίδια της ομάδας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε θετικό δείγμα του Σακό σε εξέταση ντόπινγκ, όμως ήρθε και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να του αφαιρέσει το δικαίωμα συμμετοχής.

Με αλλαγές και το μυαλό στη Βιγιαρεάλ θα ταξιδέψει στην Ουαλία η Λίβερπουλ. Η Casino Rio Bet προσφέρει τη νίκη των «κόκκινων» κόντρα στην Σουόνσι σε απόδοση 2.35.

Με τον Γάλλο στόπερ να έχει ουσιαστικά παραδεχθεί το λάθος του, αφού αποφάσισε να μην εναντιωθεί στα όσα έδειξαν τ' αποτελέσματα του τεστ που είχε κάνει μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η UEFA του επέβαλε τιμωρία αποκλεισμού 30 ημερών μέχρι να υπάρξει νέα, οριστική ποινή για το θετικό δείγμα χρήσης αναβολικών ουσιών...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα