Ξάνθη, Ατρόμητος και... Κύπρος για Μπαντή

Ξάνθη, Ατρόμητος και... Κύπρος για Μπαντή

bet365

Ο Γιώργος Μπαντής δεν πρόλαβε να μείνει ελεύθερος και ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Μετά την Ξάνθη και το «δυνατό χαρτί» του Ατρόμητου, «παίζει» κι η Κύπρος στις επιλογές του, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ότι και ο Γιώργος Μπαντής, μαζί με άλλους έξι παίκτες, θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα και του χρόνου.

Μετά τον Κουρμπέλη, ο Μπαντής ήταν ο πιο παλιός παίκτης των Αρκάδων και φετινός MVP, μετά την σχετική ψηφοφορία του κόσμου.

Η φετινή του παρουσία κάτω από τα δοκάρια της ομάδας ήταν πολύ καλή και όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνουν για πολύ καιρό τα... χέρια του χωρίς γάντια.

Πέρα από την Skoda Ξάνθη που του χτύπησε πρώτη την πόρτα ο 30χρονος πορτιέρε έχει την προοπτική του Ατρόμητου μπροστά του. Η ομάδα του Περιστερίου, αγωνιστικά του ταιριάζει περισσότερο δίνοντάς του το κίνητρο για επιστροφή στα πλέι οφ, αλλά τίποτα ακόμη δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, μιας και δεν αποκλείεται κι η προοπτική της Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα