Σε Σερβία και Αργεντινή η ΑΕΚ

Σε Σερβία και Αργεντινή η ΑΕΚ

Gazzetta team
Σε Σερβία και Αργεντινή η ΑΕΚ

bet365

Για ταξίδια στο εξωτερικό ετοιμάζονται ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο επικεφαλής του τμήματος scouting. Στη Σερβία ο Μιλοβάνοβιτς, στην Αργεντινή ο Ντε Μπαρτόλο.

Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός της ΑΕΚ σιγά σιγά αποκτά... σάρκα και οστά. Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, ετοιμάζονται για ταξίδια ώστε να παρακολουθήσουν μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα βρεθεί στη Σερβία, ώστε να παρακολουθήσει το Παρτιζάν - Μπόρατς με το βλέμμα του... καρφωμένο στον Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να απασχολήσει πιο έντονα τους επόμενους μήνες την Ένωση.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του τμήματος scouting, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, θα βρεθεί στην Αργεντινή όπου θα παρακολουθήσει διάφορους ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα