«Θέλει Ντοντό ο Παναθηναϊκός»

«Θέλει Ντοντό ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
«Θέλει Ντοντό ο Παναθηναϊκός»

bet365

Πρόταση στον Ντοντό έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο ποδοσφαιριστής που... πλήγωσε το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως βρίσκεται πλέον στην «πράσινη» λίστα. Ο λόγος για τον αρχηγό της Καμπάλα, Ντοντό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, δεν υπολογίζεται από την Καμπάλα καθώς έχει μαλώσει με τον προπονητή του και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

Εδώ έρχεται και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αζέροι. Οι «πράσινοι», φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν διαψεύδουν, αλλά ούτε και επιβεβαιώνουν σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal». Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και αν η υπόθεσή του προχωρήσει τότε θα πρέπει να βρεθεί και θέση ξένου στον Παναθηναϊκό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα