Ψιμουλάκης: «Δικαιώσαμε τον κόσμο μας»

Gazzetta team
Ψιμουλάκης: «Δικαιώσαμε τον κόσμο μας»

bet365

Στην ευχαρίστηση που ένιωσε ο κόσμος από το 3-0 επί της ΑΕΛ, εστίασε ο Σταύρος Ψιμουλάκης...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έπαιξαν σήμερα δύο μεγάλες ομάδες. Η δική μας ομάδα ό,τι είπαμε στην προπόνηση βγήκε στο απόλυτο. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με καλή κυκλοφορία, ψυχολογία και κατοχή μπάλας. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Εκτός από τα τρία γκολ και αυτό που ακυρώθηκε, είχαμε και 3 δοκάρια. Νομίζω ότι τον πρώτο μήνα τον είχα αναλώσει να βάλω υγεία και να καταλάβουν και κάποια παιδιά τι ζητάω. Στην αρχή τους φαινόταν παράξενο. Τώρα που το βλέπουν αυτό που ζητάω το οποίο δεν είναι απόλυτο ακόμη, αυτό λέγεται ποδόσφαιρο, υγεία και ακόμη υπάρχει δρόμος. Ό,τι προλάβω θα διορθώνω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια. Τον δικαιώσαμε και με το αποτέλεσμα και με την εμφάνισή μας. Έλειπαν πολλοί παίκτες, αλλά ίσως ήταν επιλογή μας. Και το βαρύ ρόστερ και οι παράξενοι χαρακτήρες. Κάθε μέρα χτίζουμε. Κάναμε ένα βήμα προς τον στόχο που έχουμε θέσει. Εύχομαι στη Λάρισα τα καλύτερα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε ένα αποτέλεσμα δεν κρίνεται κανένας. Πάντα να γίνονται τέτοια παιχνίδια. Να υπάρχει υγεία και καλή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο.
Δουλέψαμε πολύ γι' αυτό το παιχνίδι.

Η ομάδα έχει βρει μια αγωνιστική ταυτότητα καλή. Στο κομμάτι της τακτικής τα παιδιά το αφομοιώνουν. Το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του. Μ’ άρεσει να ρισκάρω. Το δουλεύω το ρίσκο. Πάντα ρισκάρω. Κάναμε μια ήττα στην Κέρκυρα. Κάναμε τις φάσεις στο 0-0 και το χάσαμε. Απλώς κάναμε ένα βήμα. Δεν αλλάζει κάτι. Για εμάς απλώς έγινε ένα βήμα. Η εμφάνιση ήταν μεγάλη. Αλλά για εμάς έγινε ένα βήμα. Ο στόχος είναι να πάρουμε την τρίτη θέση. Και αν προκύψει κάτι…

Η ομάδα δεν αδικήθηκε. Έγιναν λάθη και τα πλήρωσε η ομάδα Δεν θα πω ποιοι τα έκαναν. Για μια ομάδα με αυτό το κύρος, με αυτή την βαρύτητα με αυτή την οικονομική ευχέρεια, έγιναν λάθη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα