Προτεραιότητα οι ανανεώσεις στον Ατρόμητο

Προτεραιότητα οι ανανεώσεις στον Ατρόμητο

Η χρονιά για τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον στο Περιστέρι βάζουν μπρος τις μηχανές ενόψει καλοκαιριού. Προτεραιότητα στις ανανεώσεις και στο θέμα του προπονητή.

Προτεραιότητα οι ανανεώσεις στον Ατρόμητο

Μια πολύ δύσκολη και έντονη χρονιά έφτασε στο τέλος της την Μ. Τρίτη για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, έμειναν εκτός πλέι οφ και εκτός Ευρώπης και πλέον έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάζουν την επόμενη σεζόν.

Στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων, πρώτο μέλημα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν. Δύσκολα θα ανανεώσει ο Γκορμπούνο, ενώ θετική στάση υπάρχει για τους Μπρίτο, Λαζαρίδη και Ούμπιντες. Όπως τονίζουν άλλωστε από το Περιστέρι, πρώτα θα τελειώσουν οι ανανεώσεις και μετά θα προχωρήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις.

Επίσης ψηλά στην ατζέντα των Σπανού – Αγγελόπουλου, είναι και το ζήτημα του προπονητή. Στον Ατρόμητο σε γενικές γραμμές έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα και το κλίμα για παραμονή του Έλληνα τεχνικού είναι καλό. Ωστόσο, για την ώρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του Έλληνα τεχνικού.

Όταν ολοκληρωθεί και αυτό το ζήτημα, τότε και μόνο στο Περιστέρι θα αρχίσουν να προχωρούν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζονται. Ήδη στη λίστα βρίσκονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όμως για την ώρα δεν είναι στις προτεραιότητες των ανθρώπων του συλλόγου.

Best of internet